Onze werkwijze

Vooruitstrevend en doeltreffend

Denkt

Elk gebouw verdient een goed plan. Een plan waarin volledig duidelijk wordt hoe de gebruiker optimaal gebruik kan maken van zijn gebouw. Nu maar ook in de toekomst. Wij denken altijd mee en we denken vooruit. Niet om zaken ingewikkelder of moeilijker te maken, maar juist om duidelijkheid te creëren.

Voor wat betreft ‘Denkt’ wordt gebruik gemaakt van onze kennis en ervaring. Onze middelen gebruiken we om feiten te laten zien. Zodat belangrijke beslissingen gestaafd kunnen worden. De middelen bestaan onder andere uit waardevolle informatie uit onze databases, eigen automatisering aangevuld met erkende ICT oplossingen om het proces te bewaken en de kennis en kunde van onze partners.

Bouwt

Realiseren is voor ons een uitdaging die energie en inspiratie oplevert. Een gebouw neerzetten dat de wensen van een opdrachtgever overtreft is de continue uitdaging. We gaan dergelijke uitdagingen aan met een team van specialisten die het proces van begin tot einde begeleiden en bewaken. Door middel van slimme processen, samenwerkende teams en ICT middelen worden zowel kwaliteit, duurzaamheid als veiligheid continu bewaakt.

Onderhoudt

Onderhouden zit in onze genen. Onderhouden van vastgoed doen we al decennialang met passie, plezier en toewijding. Onze uitdaging is in een zo kort mogelijk doorlooptijd de gewenste kwaliteit te realiseren. Slimme duurzame oplossingen moeten bijdragen aan kosten-efficiëntie en minimalisatie van overlast voor de gebruikers en bewoners.

Hoe we dat doen? We hebben onze ervaring gekoppeld aan een eigen methode van werken, waarbij we volledige geautomatiseerd het proces kunnen bewaken op basis van (kwaliteits)metingen. Dat realiseren we niet alleen binnen onze eigen organisatie, maar ook met alle partners. Daarmee borgen we het proces en ook de uiteindelijke kwaliteit.

Daarnaast zijn en blijven we een familiebedrijf. We weten als geen ander hoe belangrijk een ‘thuis’ is. We zorgen dan ook niet alleen voor onze medewerkers, maar ook oprecht voor onze opdrachtgevers en de bewoners. Dat werkt zeker zo prettig en komt ten goede aan een fantastisch eindresultaat.

Samen bedenken
we de
ideale oplossing